La bossa de polietilé: alta o baixa densitat

Les bosses de polietilè s'utilitzen en l'envasat d'una amplíssima gamma de productes gràcies al seu versàtil procés de fabricació que permet elaborar-les amb polietilè d'alta o baixa densitat.

A més, es poden fabricar amb una gran varietat de colors, mides, gruix, impressions i amb diferents formats com:

 • Rufa/plec al lateral o al fons
 • Nansa perforada
 • Nansa soldada
 • Nansa "llaç"
 • Encunys per penjar
 • Amb sortida d'aire
 • Amb solapes tipus sobre
 • Amb tira autoadhesiva

Una bossa de polietilè es pot utilitzar en àmbits agrícoles, en petits comerços, en promocions publicitàries com assistències a fires i congressos. Qualsevol sector pot treure profit a aquest tipus de bossa gràcies a la seva versatilitat.

Sempre seguint les instruccions dels clients i les seves necessitats concretes.

Amb Bolsaplast pot imprimir de manera personalitzada les seves bosses de polietilè i se li poden afegir elements d'apertura, com auto-tancat (zip), obre-fàcil, encuny per penjar i altres formats especials segons les seves necessitats. Contacti amb nosaltres i encarregui'ns la bossa de polietilè que millor s'ajusti als requeriments del seu producte.

La bossa de polipropilé: brillantor i transparència

La seva lluïssor i transparència fan que les bosses de polipropilè estiguin especialment indicades per exposar el producte envasat.

Les característiques del polipropilè, a part de mantenir el producte en idònees condicions, permeten destacar la marca i imatge. Per aquest motiu aquest tipus de bosses es solen utilitzar al sector tèxtil, ja que permet presentar el producte de forma elegant, sent així un argument més de venta i màrqueting.

L'ús de les bosses de polipropilè també està molt estès al sector de l'alimentació en productes que necessiten cridar l'atenció:

 • Caramels
 • Rebosteria
 • Brioxeria
 • Pa
 • Olives
 • Productes dietètics

Amb Bolsaplast pot imprimir de manera personalitzada les seves bosses de polipropilè i se li poden afegir elements d'apertura, auto-tancament (zip), obre-fàcil, encuny per penjar i altres formats especials segons les seves necessitats. Contacti amb nosaltres i encarregui'ns la bossa de polipropilè que millor s'ajusti als requeriments del seu producte.

Descarregui el nostre catàleg

A Bolsaplast trobaràs la bossa que estàs buscant per envasar els teus productes. Fàbrica de bosses de plàstic a Barcelona. Oferim bosses impreses a mida i d'alta qualitat per a tota classe d'aliments i productes concentrats, i bosses específiques per al sector mèdic-sanitari.

Membre de SBA

SBA

Miembro WFHSS

WFHSS

Política de cookies

Informació legal
x

Empresa: BOLSAPLAST S.L.

NIF: B-08808990

Adreça: Bernat Metge, 110-112 08205 Sabadell (Barcelona)

Teléfon: +34 93 711 73 61

E-mail: bolsaplast@bolsaplast.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web www.bolsaplast.com (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por BOLSAPLAST S.L. con CIF B-08808990 y domicilio social en Bernat Metge, 110-112 08205 Sabadell (Barcelona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante BOLSAPLAST S.L. con CIF B-08808990 y domicilio social en Bernat Metge, 110-112 08205 Sabadell (Barcelona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.